Vi finns för dig dygnet runt
Årets alla dagar

Sedan över elva år tillbaka har Jennys Linje haft öppet varje dag året om.
Våra tjejer jobbar inte på linjen schemalagt som på andra linjer. De kopplar upp sig när de själva känner för det. Därför är de också de bästa på det de gör.
Du kan även lyssna på tjejernas spännande stories och smyginspelningar. 

I den första menyn väljer du 1 för stories eller 2 för valmeny med tjejernas egeninspelade presentationer eller så trycker du 3 för en blind dejt med en slumpmässigt vald tjej.

Det är alltid gratis hos oss att navigera i menyer och lyssna på presentationerna. Debiteringen börjar först EFTER att du har blivit kopplad hem till en tjej eller börjat lyssna på en story eller smyginspelning. Då ligger vår samtalstaxa så lågt som 19:90 per minut. Minsta debitering är 10 minuter och därefter rundas det aldrig upp några minuter utan du betalar endast för den tiden du har nyttjat vår tjänst. 

Ditt allra första samtal faktureras direkt. Därefter får du en samlad månadsfaktura för dina resterande samtal till oss. Om du skulle nå upp till vår kreditgräns får du en faktura tidigare. Fakturan skickas diskret från en neutral fakturatjänst. 

Har du ett hemligt eller ett oregistrerat nummer?

Om du har ett hemligt eller oregistrerat nummer kan vi förstås inte fakturera dig. Då kan du ringa vår chatlinje där du kan prata med våra tjejer. Samatalskostnaden är densamma, men du debiteras via din telefonräkning istället, alternativt dras kostnaden på ditt kontantkorts saldo. 
Det är hit du ringer även om du har kommit upp till kreditgränsen och ditt nummer har eventuellt fått en tillfällig spärr, Självklart är du välkommen att ringa hit när som helst annars också. Vår chatlinje har nummer 0939-200 00 00.

Ring billigare och anonymt genom att förskottsbetala

Precis, det är möjligt att ringa till oss helt anonymt och betala samtalen i förskott. Det finns två sätt att betala i förskott. Du kan antingen köpa minuter med ditt bank- eller kreditkort och ringa nästan direkt eller så kan du göra en (anonym) insättning på vårt Plusgirokonto med en kod som du själv väljer. Då registreras din kod så snart vi har fått din inbetalning. Läs detaljerad information här .

Svar på dina frågor

Om du vill skicka ett foto eller annat till någon av tjejerna eller undrar över någonting, ta en titt på våra Frågor & Svar där du hittar det mesta som folk brukar undra. 

Vårt avtal med dig

När du ringer till oss måste du godkänna våra avtalsvillkor. Dessa gäller bland annat samtalskostnaden, att du ringer från ditt eget nummer och att vi får skicka dig diskret information om vad som händer på linjen. 

Vill du ha fullständig information om överenskommelsen mellan oss och dig, kan du klicka här för att läsa alla våra avtal dvs. samtalsvillkor, hemsidans villkor och vår personuppgiftspolicy. Samtalsvillkoren kan även lyssnas på i den första valmenyn om du väljer alterntiv 5 för fullständiga avtalsvillkor.

Vill du bli en "Jennys Tjej"?

Om du är en tjej och tror att du har vad som krävs för att bli en av Jennys tjejer, klicka här så berättar vi mer.

Vi tar väl hand om dig

Jennys tjejer kommer i alla åldrar, storlekar, former och tycken, men en sak har de gemensamt: De kommer att ta väl hand om dig och du kommer alltid att lägga på luren helt tillfredsställd och nöjd. Det ger vi dig vår garanti på.

Så när lusten faller på, tveka inte att ringa till oss. Vi vet att du vill...